Revijalno izdanje juniora za kraj prvenstva i potvrda trećeg uzastopnog naslova prvaka

Dvorana Ljudevit Modec

KRIŽEVCI

Prvi sudac: Sandro Matus Sudac: Ivan Svoboda

 

 KRIŽEVCI:

Kranjčić I. 11, Končurat B. 2, Rešetar L. 2, Sačarić B. 9, Mergon H. 4, Horvat L. 6, Topić A. 23, Palijan M. (cap) 10, Cetl N. 2, Ferenčak M. 6, Pepelko A. 0, Bolčić R. 4, Svoboda N. 2, Husinec F. 4.

Trener: Bolčić Matej 

 

PITOMAČA:

Vončina K. 2, Lovreković L. 7, Balić A. 1, Horvat M. 7, Švarbić L. 4, Kirin N. (cap) 16, Barčan Ž.L. 8.

Trener: Rengel M.

 

M18 KZ PIT 02

 

Posljednje, 14.kolo svog matičnog prvenstva juniori Križevaca su odradili u Modecu, gdje su u srijedu navečer ugostili Pitomaču. Naslov prvaka – treći uzastopni – osigurali su već u kolu prije, kod Bjelovara, baš kao i kartu za sjeverni play-off sa maksimalnim brojem bodova koje prenose iz matičnog prvenstva. Ogled protiv posljednjeg na tablici, Pitomače, 'žapci' juniori su odradili bez 'putnika' Vjerana i Marka, ali su se zato za ovu prigodu pojačali, dvojicom dječaka i jednim pretkadetom. Roko i Noa, nakon što su silom neprilika nedavno debitirali i u seniorskom zapisniku, posljednjeg su kola prvenstva, zajedno sa pretkadetom Franom, upisali i juniorsku 'kapicu'.

 

Oko rezultata nije bilo nikakvih nedoumica. Ovaj šareni i produženi juniorski roster više se posvetio svom međusobnom nadmetanju, pa je utakmica protekla u revijalnom, All star ozračju za kraj prvenstvene sezone 2014/15.

 

'Žapci' su si jučer navečer mogli priuštiti nešto opušteniji pristup, ali već od danas kreću puno ozbiljnije, budući da im tek sada predstoji najvažniji posao sezone – sjeverni play off - a ne želimo gledati previše unaprijed, pa ćemo se okaniti i dugoročnijih prognoza.