U gradskom derbiju dječaka, selekcija M12, nova generacija 'punoglavaca' bolja od mladih Radnikovaca

M-12

RADNIK - KRIŽEVCI

29 - 85

(8:26/7:18/12:25/2:16)

 

Četvrtak , 05.05.2016.

Dvorana Gimnazije, Križevci

Prvi sudac: Huzjak M.     Sudac: Vlahović V.

 

RADNIK:

Jašarević K. 0, Ivanček J. 0, Ščetar B. 0, Zajec F. 6, Štimac S. 12, Katanović B. 5, Šatvar M. 6, Ciglenečki I. 0, Turković J. 0.

Trener: Igor Lukša.

 

KRIŽEVCI:

Berend J. 8, Laus M. 0, Gršić K. 14, Marenčić P.12, Majcen L. 2, Fržović L. 0, Šašek F. 21, Vlahek V. 0, Sokač E. 2, Matoić M. 14, Vlahek M. 0, Brkić J. 12.

Trener: Andrej Krofl

 

U gradskom derbiju dječaka M12 iz oba križevačka drugoligaša, uvjerljivo su slavili žuto-plavi. Najmlađi 'žapci' – novo pokoljenje 'punoglavaca' – dominirali su od prve do zadnje minute i tako još malo dopunili – ionako već dosta dobro popunjeni bodovni konto.

Prema riječima njihovog trenera Andreja Krofla, a u najboljoj tradiciji klupskih mladih selekcija, pobjedu i bodove im je donijela žestoka obrana. U napadu još svakako ima mjesta za napredak, i na tome će se posebno raditi na ulasku u završnicu sezone.

Budući da najveći dio ove selekcije predstavlja i roster MBL M11 selekcije, koja je svoju ligu i regiju okončala na najvišoj stepenici i bez poraza, te tako izborila plasman na nacionalnu završnicu među 10 najboljih momčadi Hrvatske – ligaško natjecanje u ovoj, stepenicu starijoj konkurenciji (M12) - koriste kao najbolju moguću pripremu za nacionalnu MBL završnicu, koja bi – ukoliko se nešto ne promijeni - trebala uslijediti krajem mjeseca svibnja.

Do tada dečkima i u jednoj i u drugoj konkurenciji želimo puno kvalitetnog rada – to će im se sigurno vratiti s kamatama….