20 godina suradnje RADNIK-JASTREB

ljetni limač kup ljetni limač kup radnik
20 GODINA SURADNJE RADNIK-JASTREB
 
U osnovnoj školi Malešnica u Zagrebu 11.06.2016g održan je LJETNI JASTREB LIMAČ KUP. Tkd Radnik Križevci sudjelovao je sa 10 članova kluba i osvojio pregršt medalja i posebnog priznanja sportske suradnje između klubova Metalac, Jastreb i Radnik. U borilištu smo pravi suparnici, ali prijateljstvo klubova razvilo se prije 20 godina u doba tradicionalnog taekwondoa kada su dominirali Jandroković, Karre, Pečarić i Međeral. Možemo se prisjetiti zajedničkih putovanja u Njemačku, Belgiju i Nizozemsku, veliki broj prijateljskih susreta, zajedničkih ispita za crne pojaseve. Na kraju, sport nije samo rezutat nego druženje i veliko prijateljstvo, a pogotvo poštivanje svojih sportskih prijatelja. Pod vodstvom Tkd kluba Jastreb Tamare Pradegan 7.dan, klub prerasta u najjači klub u Hrvatskoj, a njezine organizacijske sposobnosti su plod najboljeg klupskog natjecanja pod nazivom Jastreb open.
Sa završetkom 6. mjeseca, Tkd Radnik završava sa treninzima, a početkom 9. mjeseca je početak sezone treniranja u koji se mogu uključiti svi zainteresirani za ovaj borilački sport. Po planu kluba 16.06. će se održati ispiti za učenička zvanja u kojoj će sudjelovati 70 članova kluba.
Ljetni Jastreb limač kup bit će zapamćen po novoj disciplini zvanoj Kick, koji je jako interesantan za djecu najmlađe dobi i njihove roditelje. Kickovi su brzinska disciplina udarčkih tehnika u kojoj u zadano vrijeme treba udariti više udaraca od svojeg protivnika, a sve bilježi elektronika.
U Kickovima zlatna odličja osvojili su Antonio Dragašević ( Kick 0 Muški), Karlo Kozjak (Kick 1 Muški), Jakob Martinović (Kick 3 Muški) i Melani Habdija (Kick 1 Ženski). Srebrni su bili Matej Habdija (Kick 0 Muški), Matija Kunjek (Kick 1 Muški) i Ena Jandroković (Kick 1 Ženski). Brončanom medaljom okitio se Luka Pisačić (Kick 0 Muški).
U borbama zlato je osvojio Antonio Dragašević (Ml.kadeti -51kg), a srebrni je bio Filip Kušec (ml.kadeti -39kg).
Posebno treba pohvaliti najmlađeg člana Jakoba Martinovića koji je pobijedio najviše protivnika u svojoj kategoriji i bilo najbolji borac ovog natjecanja.
 
Treneri kluba Jandroković, Šimonek i Međeral
ljetni limač kup2 ljetni limač kup2 radnik
ljetni limač kup3 ljetni limač kup3 radnik
ljetni limač kup4 ljetni limač kup4 radnik
ljetni limač kup5 ljetni limač kup5 radnik
ljetni limač kup6 ljetni limač kup6 radnik
ljetni limač kup7 ljetni limač kup7 radnik
ljetni limač kup8 ljetni limač kup8 radnik
ljetni limač kup9 ljetni limač kup9 radnik
ljetni limač kup10 ljetni limač kup10 radnik
ljetni limač kup11 ljetni limač kup11 radnik
ljetni limač kup12 ljetni limač kup12 radnik
ljetni limač kup13 ljetni limač kup13 radnik
ljetni limač kup14 ljetni limač kup14 radnik