Uspješni Križevački taekwondoaši

Sindelfingen Sindelfingen

Članovi taekwondo kluba Radnik ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima održanim u Njemačkoj na tradicionalnom Park Pokal u Sindelfingenu, gdje je nastupilo preko 1500 natjecatelja iz 15 zemalja iz cijelog svijeta, te na 18. Jastreb Openu u Zagrebu gdje je nastupilo 900 natjecatelja iz 62 kluba i 6 zemalja. Članovi tkd Radnik predstavili su se odličnim borbama na Park Pokalu te ostvarili odličan rezultat. Zlatni je bio Antonio Dragašević (kad-53kg), srebrna Melanie Vrhovec (kad-51kg), brončai Emanuel Antolić (kad-37kg) te senior Hrvoje Miler -80kg. Od ostalih članova nastupili su Filip Kušec i Lara Bošković.

 

Treneri Ivan Jelenčić i Karlo Šimonek

jastreb jastreb

Na 18. Jastreb Openu brončana odličja osvojili su Martin Štriga (jun-78kg) i Antonio Komes (kad-43kg). Od ostalih članova nastupili su Marina Matasić, Jakob Martinović, Vanesa Ledinski, Ena Jandroković, Matija Kunjek, Toni Rasonja, Karlo Kozjak, Emanuel Antolić, Melanie Vrhovec, Lara Bošković, Matej Habdija, Melani Habdija, Antonio Dragašević.

Valja napomenuti da je ovogodišnji Jastreb Open posjetio Velemajstor taekwondoa Kang Shin Chul te demonstrirao taekwondo vještinu i očarao cijelu dvoranu. 

 

Treneri Ivan Jelenčić, Karlo Šimonek, Hrvoje Miler i Denis Komljenović

jastreb jastreb
jastreb jastreb
jastreb jastreb