Pao i Maksimir

Rukometaši KTC-a potvrdili su da se nalaze u odličnoj formi.

Pobjedili su ekipu Maksimir Pastele 29:22 (14:8) i tako je malo udaljili od borbe za vrh.

Rukomet 1. HRL sjever 18. kolo

 KTC-MAKSIMIR PASTELA 29:22 (14:8)

 KRIŽEVCI GŠSD OŠ Ljudevita Modeca. Gledatelja: 150. Suci: Gladović i Volenik (obojica Virovitica)

 KTC: Henigman, Marković 5, Predojević 2, Žganjer 1, Katavić, Babić, Harča, Kemenović, Vučelić 7 (4), Mušlek, Miklečić, Smolković, I. Antunović 4, Pehar 2, M. Antunović 8

 TRENER: Dragutin Miklečić

KTC izgleda močno, igra ekipa, svaka pozicija je dobro pokrivena, da nije bilo dva-tri nesretna poraza na jesen borilo bi se za sam vrh, no prvenstvo je dugo i sve je još moguće.

Poželimo dečkima da ih posluži zdravlje (što na jesen nažalost nije) i neka nastave trenirati, ovi rezultati nisu slučajni, a čeka nas i bogat rukometni program.

U slijedećem kolu KTC gostuje u Ivancu, nakon toga imamo 4 utakmice kod kuće, redom nam dolaze: Medveščak, Bjelovar, Ivanić te Osijek. Između tih utakmica dolazi nam i PPD Zagreb u ¼ kupa.

Dobra forma, atraktivni protivnici, besplatni ulaz, treba li još koji razlog da dođete na utakmice.

Pozivamo sportske radnike i  sportaše iz drugih sportova da podrže naše dečke, sad im treba osjećaj da ih Križevci podržavaju, da se napravi pozitivna atmosfera i stekne navika dolaska.

 

U jeku velikih pobjeda prve ekipe, malo se zapostavilo našu drugu ekipu koja uspješno gazi 3.HRL Sjever u kojoj naši mladi igrači skupljaju iskustvo i pripremaju se da uskoro zaigraju u 1. Ligi.

U ovom kolu pobjedili su u Ivancu, Ivančica2:KTC2 16:29

Također, godište 2000. i mlađe odigralo je dvije utakmice u sklopu 2.HRLDA Sjever

Rezultati, Daruvar:KTC 37:29 i KTC: Garešnica 28:26