Pobjedom otvorili sezonu

Rukomet 1. HRL sjever 1. kolo

MRK IVANIĆ 21

RK KTC 28

Rukometaši KTC-a pobjedom na gostovanju kod Ivanića otvorili su sezonu 2018/2019.

U klubu je došlo do određenih igračkih promjena, iz kluba su otišli: golman Ševo, srednji vanjski Mršić, pivot Žganjer i vanjski igrač Babić. U klub su došli iz PPD-a 2 golman Gošić te iz Karlovca srednji vanjski Perajica. Također, u klub se vratio pivot Zorko. Ostali igrački kadar je manje-više nepromijenjen tako da se velike promijene u sustavu igre ne bi smjele osjetiti. Očekujemo potpunu afirmaciju domaćih mladih snaga, Miklečića, Mušleka, Harče i Adamića koji su se već dokazali da znaju i mogu, te sa nadamo da će klubu i ekipi donijeti novu vrijednost.

Od konkurenata za vrh najviše se pojačao Bjelovar, koji ove sezone ne želi propustiti plasman u najviši rang domaćeg rukometa, u Virovitici je također bilo kvalitetnih dolazaka, Metalac, Maksimir Pastela i PPD2 uzdaju se sa pravom u svoje mlade rukometaše, Osijek, Kutina, Medo, Vidovec i Ivanić će uvijek biti tvrd orah kod kuće i nezgodni u gostima. Đakovo je rukometni grad i za očekivati je da budu bolji nego prošle sezone kad su jedva spasili prvoligaški status. Nepoznanica svima su novi prvoligaši Borovo i Prelog ali ako su se plasirali u viši rang sigurno imaju kvalitetu, a to su pokazali i u 1. kolu, Borovo je pobijedio Metalca (povratnika iz Premijera) a Prelog je kod kuće tijesno izgubio od vrlo jake Virovitice.

Biti će ovo zanimljiva sezona, puno dobrih utakmica, a prva je već u subotu 22.09. kada u „Modecu“ dočekujemo drugu ekipu PPD-a.

Dođite pozdravite i podržite dečke u novoj sezoni, ulaz je naravno slobodan za sve što je jedinstveno u ovom rangu natjecanja u Hrvatskoj.